Aanbod

Brasserie de Vierbannen

Categorie: Restaurants, Beleggingspanden
Label: Te koop
Locatie: Ouwerkerk

Brasserie de Vierbannen heeft altijd een passie gehad voor de mooiste streekproducten, de echte smaak van Zeeuwse producten kwam dan ook maandelijks terug in de wisselende gerechten.
 
Uit de zee of van het land, met z'n tweeën of met een grote groep? Gasten konden hier terecht voor de lekkerste gerechten. Dit alles in een omgeving waar men heerlijk tot rust kan komen, doch op slechts tien minuten afstand van Zierikzee en op circa 45 minuten van Breda.
 
Zeeland is momenteel erg in trek bij toeristen, zo werden er in 2016 circa 10,1 miljoen toeristen-overnachtingen geteld, de laatste jaren kent het aantal toeristen een stijgende lijn, gemikt wordt dan ook op een verdere groei van het toeristental (bron: Kenniscentrum Toerisme / CBS).
 
Inspecteurs van de MICHELIN Gids meldde dat de locatie op de dijk, net naast het Watersnoodmuseum, ervoor zorgt dat men vanuit deze moderne zaak een fantastisch uitzicht heeft op de Oosterschelde en de kreken. Zelf kunnen wij dat niet ontkennen!
 
De foto's geven hiervan al een goed beeld, een bezichtiging op locatie zal u echter versteld doen staan.
 
Brasserie de Vierbannen is eveneens de perfecte plek voor tal van verschillende groepsarrangementen. Door de verschillende ruimtes (lounge, inpandige dakterrassen, buitenbar en vergaderzalen) in combinatie met de vele faciliteiten is Brasserie de Vierbannen bij uitstek de locatie voor bedrijfsfeesten, familiefeesten, bruiloften, verenigingen of reisgezelschappen.
 
Ook de aanwezigheid van het Watersnoodmuseum, dat tevens dienst doet als kenniscentrum, met ruim 100.000 bezoekers per jaar, biedt veel mogelijkheden voor Brasserie de Vierbannen.
 
Een 8,3 op Iens, 4,5 sterren op TripAdvisor en de vele lovende recenties op Facebook geven daarbij nogmaals de bevestiging dat hier de laatste jaren toch echt een parel is neergezet.
 
Zondag 19 augustus heeft Brasserie de Vierbannen haar deuren gesloten en dat is niet onopgemerkt gebleven. Misset Horeca schreef over dit prachtrestaurant dat noteringen had in de culinaire gidsen Lekker en GaultMillau. Ook Omroep Zeeland en PZC schreven over de sluiting.
 
Met trost mogen wij u deze prachtzaak aanbieden, welke zowel de onroerende zaken alsmede de bedrijfsinvesteris omvat. Bij de overdracht van het onroerend goed zal het navolgende worden overgedragen op de nieuwe eigena(a)r(en):
 
Het (horeca)bedrijfspand alsmede het recht van erfpacht tot en met zeven maart tweeduizend dertig (eigenaar: Waterschap Zeeuwse Eilanden) van de navolgende percelen:
 
  • Gemeente Duiveland, Sectie E, Nummer 660, Appartement-index 1
  • Gemeente Duiveland, Sectie E, Nummer 660, Appartement-index 2
De erfpachtcanon voor bovenstaande bedraagt € 4.596,79 per jaar.
 
Vraagprijs onroerend goed en inventaris: prijs op aanvraag
 
Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen, email: hans@hevesta.nl of bel + 31 (0) 653 291 399.