Aanbod

Sterk in prijs verlaagd! Cantina Mediterrana

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname
Locatie: Den Dolder

Wij bieden namens de eigenaar dit schitterende restaurant aan!
 
Cantina Mediterrana bevindt zich op een hoek in het centrum van het dorp en is prachtig ingericht. Het restaurant biedt plaats aan circa 80 gasten. De inrichting is zeer sfeervol en smaakvol. Het is chique maar toch laagdrempelig, de opzet is zeer ruim en alles oogt zeer comfortabel. Daarnaast beschikt het restaurant eveneens over een groot overdekt terras met circa 60 couverts.
 
De kaart is onlangs vernieuwd en biedt een rijke keus aan internationale gerechten. Van Mediterraans tot Amerikaans en van Frans tot Aziatisch, tevens zijn de meeste gerechten in kleine porties als voor- of tussengerecht en als hoofdgerecht te bestellen. Ook ideaal voor "shared-dining"! De zaak is open voor lunch en diner.
 
De keuken is zeer goed geoutilleerd en ruim opgezet, alle apparatuur functioneert goed.
 
Het pand is volledig onderkelderd, hier vind je de opslag van dranken en houdbare producten, tevens zijn hier een grote inloop koel- en vriescel. In de kelder is eveneens de kleedruimte voor de medewerkers gesitueerd alsmede de technische installaties.
 
De omzet van de zaak heeft de afgelopen jaren op circa € 1.000.000,= gelegen incl. btw.
 
De huur van het pand is € 4.000,= p/mnd
 
De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill is nu verlaagd van € 285.000,= naar € 150.000,=.
 
Neem voor meer informatie contact op met Hans J.J.M. Festen 06-53291399 of hans@hevesta.nl