Aanbod

Dagzaak in het historische centrum van Deventer

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname
Locatie: Deventer

Sinds 2003 een horecalocatie, daarvoor een kapsalon, maar vooral bekend als het voormalige woonhuis van Jansen-aan-de-Brink, de beroemde sigarenzaak en verkoopadres van Go-Ahead-Eagles!
 
Buitengewoon knus en gezellig, zo omschrijven de bezoekers deze horecagelegenheid. De fantastische, nostalgische inrichting en een heuse besloten binnentuin maken het geheel werkelijk uniek.
 
A Taste of Honey bevindt zich op een goede locatie in het karakteristieke historische stadscentrum van Deventer, de Spijkerboorsteeg. Deze steeg is de oudste voetgangersstraat van Deventer en behoort officieel tot het winkelgebied van de binnenstad. Het vormt de doorloop van het stadsplein de Brink naar een typisch Deventer winkelgebied met mooie, grappige en bijzondere winkels en kent derhalve een zeer hoge passantenstroom.
 
De gasten genieten bij A Taste of Honey van huisgemaakt gebak en versbereide bagels. Alles wordt met veel liefde bereidt en daarna met een glimlach aan de gasten geserveerd.
 
Naast lunch en diner is het dé locatie voor borrels en feesten, het is derhalve ook aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Deventer.
 
Het restaurant beschikt over circa 35 couverts en biedt plaats aan circa 50-60 personen in de stadstuin (deels te overkappen middels een op maat gemaakte stretchtent). De compacte keuken bevindt zich op de begane grond, de gescheiden toiletgroepen alsmede een zeer ruime opslag bevinden zich in het souterrain.
 
De huur van het bedrijfspand bedraagt € 1.444,= per maand, exclusief btw. De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt € 65.000,=.
 
Voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Hans J.J.M. Festen: 06-53291399 of mail naar info@hevesta.nl