Aanbod

Unieke kans! Lage huur, grote zaak!

Categorie: Restaurants, Casco
Label: Te huur
Locatie: Geldermalsen

Een unieke kans voor een horecaondernemer die zijn droom wil waarmaken!
 
Dit grootschalige horeca-object bevindt zich bijna op de Markt, midden in het centrum van Geldermalsen. Met een totaal oppervlak van meer dan 500 vierkante meter is de ruimte uitermate geschikt als zalencentrum voor bijvoorbeeld bruiloften en partijen en/of het vestigen van een themarestaurant. Uiteraard zijn andere (grootschalige) horecaconcepten hier ook mogelijk.
 
Geldermalsen ligt centraal in Nederland. Ten zuiden van de in Gelderland gelegen gemeente loopt de snelweg A15, ten westen de A2. De N327 verbindt het dorp met beide snelwegen. Ook bevindt zich in Geldermalsen het gelijknamige NS-station Station Geldermalsen, de bereikbaarheid is derhalve uitstekend te noemen.
 
Het pand aan de Rijksstraatweg 7 betreft een voormalig hotel, dat tegenwoordig is onderverdeeld in apart verhuurde ruimtes. Aan de voorzijde van het pand is in het verleden een café gevestigd geweest, deze heeft recent haar deuren gesloten.* Zowel links als rechts van de caféruimte zijn ingangen naar de te verhuren (inpandige) zalen met een totaal oppervlak van circa 500 vierkante meter. De ruimte is onder te verdelen in een kleine zaal van circa 175 vierkante meter, welke voorheen dienst heeft gedaan als discotheek en een grote zaal, waar een “western-grill-concept” in gevoerd werd. Boven het geheel bevinden zich een negental verhuurde appartementen (met aparte opgang).
 
De zalen hebben beide een eigen entree met garderobe, alsmede een eigen bar en toiletgroep. Ongeveer 150 vierkante meter is in gebruik ten behoeve van keuken, spoelkeuken, toiletten, opslag en verkeersruimte.
 
De eigenaar is het geheel momenteel aan het renoveren en is daarmee al een aardig eind op weg.
 
Het betreft een huurcontract van 5 + 5 jaar, de huurprijs van het geheel is gesteld op € 4.500,=, excl. BTW per maand, exclusief het café en bovenverdieping (ingroeihuur is bespreekbaar).
 
Het café aan de voorzijde kan eventueel bij de zalen betrokken worden, hiervoor dient echter wel een overnamesom betaald te worden.
 
U kunt voor meer informatie contact opnemen met Hans J.J.M. Festen door te mailen naar: hans@hevesta.nl of per telefoon: 06-53291399.