Aanbod

Nachtclub Blue Ivy nabij Rembrandtplein

Categorie: Cafés
Label: Ter overname
Locatie: Amsterdam Centrum

Vol trots mogen wij u deze hotspot binnen het Amsterdamse nachtleven aanbieden.
 
De exclusieve nachtclub Blue Ivy (voorheen Club ABE) bevindt zich in de Amstelstraat, nabij het Rembrandtplein in het centrum van Amsterdam. De urban-club biedt plaats aan ruim 300 gasten en richt zich op het luxe segment.
 
Een club die allure uitstraalt!
 
De mooie entourage maakt de club intiem en bovenal zeer sfeervol. De twee verschillende ruimtes, cocktailbar en dansvloer zijn helemaal van deze tijd. Hier ga je écht uit, en niet gewoon zomaar naar een club. Niet gek dus dat vele gasten regelmatig terugkeren om hier de avond door te brengen.
 
Momenteel is de nachtclub vier dagen per week geopend. Op maandag en donderdag van 23:00 uur tot 04:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 23:30 uur tot 05:00 uur. De vergunningsvoorwaarden zijn uiteraard nog ruimer, waarbij de locatie ook de mogelijkheid heeft om meerdere keren per jaar een 24-uurs vergunning aan te vragen.
 
De huidige exploitanten bieden momenteel ook de mogelijkheid het geheel te huren voor privéfeesten.
 
De zaak is optimaal geïsoleerd door middel van een box-in-box systeem, hierdoor kan er een geluidsniveau van 112 dB(A) gehaald worden zonder dat daarbij de normen worden overschreden.
 
De club heeft recent een transformatie ondergaan. Het interieur is gebouwd met hoogwaardige materialen en de staat van onderhoud is uitstekend te noemen. Het bedrijf is volledig up-to-date en kan met het huidige concept nog jaren mee.
 
Het gehuurde beschikt in totaal over een oppervlakte van circa 410 vierkante meter. De huur bedraagt momenteel € 175.000,= per jaar, exclusief btw.
 
De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt: op aanvraag, hogere prijsklasse.
 
Serieuze kandidaten welke over voldoende financiële middelen beschikken verzoeken wij contact op te nemen met Hans J.J.M. Festen (06-53291399) of mail naar info@hevesta.nl.