Aanbod

Super leuk restaurant, discrete verkoop!

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname voor 285.000,=
Locatie: Omgeving Bilthoven - Soest

Wij bieden namens de eigenaar dit super leuke restaurant aan, op een hoek gelegen in het centrum van het dorp. Het restaurant is prachtig ingericht en biedt plaats aan ca. 80 gasten. De inrichting is zeer sfeervol en smaakvol. Het ademt is een zekere chique maar is toch laagdrempelig. De opzet is zeer ruim en alles oogt heel comfortabel.
De kaart is onlangs vernieuwd en biedt een rijke keus aan internationale gerechten, van Mediterraans tot Amerikaans en van Frans tot Aziatisch, tevens zijn de meeste gerechten in kleine porties als voor- of tussengerecht en als hoofdgerecht te bestellen. Ook ideaal voor “shared-dining”! De zaak is open voor lunch en diner.
 
Ook is er een groot overdekt terras wat plaats biedt aan ca. 60 gasten.
 
De keuken is zeer goed geoutilleerd en ruim opgezet, alle apparatuur functioneert goed.
 
Het pand is volledig onderkeldert, hier vind je de opslag van dranken en houdbare producten, tevens zijn hier een grote inloop koel- en vriescel. Ook de kleedruimte voor de medewerkers bevindt zich in de kelder en de technische installaties.
 
De omzet van de zaak ligt op ca. € 1.000.000,= incl. BTW. 
 
De huur van het pand is € 4.500,= p/mnd.
 
De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt € 285.000,=
 
Het pand wordt discreet aangeboden en wij informeren u graag uitgebreid over dit leuke bedrijf. Serieuze kandidaten die over voldoende kapitaal beschikken nodigen wij van harte uit te reageren.
 
Bel voor informatie met Hans J.J.M. Festen 06-53291399.