Aanbod

Zeer compleet fastservice-/cateringbedrijf

Categorie: Restaurants
Label: Ter overname
Locatie: Zaandam

Bij ’t Ankertje kan men zes dagen per week genieten van een stevig ontbijt, heerlijke lunch of avondmaaltijd. Het bedrijf richt zich naast particuliere klanten ook op de omliggende bedrijven, zo worden er complete openingen, recepties en barbecues verzorgd, maar worden ook regelmatig de lunches, overwerkmaaltijden of vrijdagmiddagborrels bij de omliggende bedrijven geleverd.
 
Het bedrijf opende haar deuren circa 20 jaar geleden, maar is recentelijk door de huidige eigenaar overgenomen. Echter wenst hij door drukte bij een andere horecazaak afscheidt te nemen van dit bewezen concept.
 
Tijdens de openingstijden is het mogelijk in het restaurantgedeelte te eten, de maaltijden af te halen of te laten bezorgen. De bezorgauto’s (Opel Combo 2013 en Smart 2005) behoren eveneens tot het aangebodene.
 
Het bedrijf staat goed bekend in de omgeving en wordt dan ook zeer goed beoordeeld (4,5 sterren op Thuisbezorgd.nl en 4,4 sterren op Google-reviews).
 
De ruime zaak beschikt over een oppervlakte van in totaal circa 240 vierkante meter. Het beschikt over een ruim restaurantgedeelte, gescheiden dames- en herentoiletten, een zeer goed geoutilleerde en professionele keuken met diverse afzuigkanalen, alsmede diverse zeer ruime opslagruimtes en koel-/vriescellen.
 
Het object is gunstig gelegen binnen het industrieterrein Westerspoor, dat zich kenmerkt door de zeer centrale ligging. Het NS-treinstation en het centrum van Zaandam liggen binnen handbereik, daarnaast bevindt het zich nabij diverse uitvalswegen richting onder andere Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk en Purmerend. In de directe omgeving bevinden zich verschillende bedrijven, maar ook de omliggende wijken zijn goed bereikbaar.
 
Financiële informatie
 
De exploitatie kan per direct en zonder enige verplichtingen worden overgenomen.
 
De vraagprijs voor de overname van de complete bedrijfsexploitatie bedraagt € 125.000,=
 
De huur van het bedrijfspand bedraagt € 2.500,= per maand, exclusief btw.
 
Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Hans J.J.M. Festen (06-53291399) of mail naar info@hevesta.nl