Financiering

De financiering van het bedrijf is misschien wel het belangrijkste onderdeel in de verkrijging van uw onderneming.
 
Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn met de aanvraag voor de financiering van uw onderneming. Ook bij her-financieringen, hypotheekaanvragen en een (doorlopend-) krediet kunnen wij u adviseren.
Hevesta is niet gebonden of gelieerd aan één aanbieder van financiële diensten. Door offertes van verschillende aanbieders naast elkaar te leggen kunnen prijzen, diensten en condities inzichtelijk vergeleken worden. Hierdoor zal er voor de aanvrager de meest aantrekkelijke offerte naar voren komen.
 
Uiteraard wordt in het kader van de financiering ook gebruikt gemaakt van de eventuele mogelijkheden welke de brouwerijen en / of de speelautomatenleveranciers kunnen bieden.
 
Tenslotte wordt niet uit het oog verloren of er mogelijkheden zijn binnen de bestaande subsidieregelingen of dat er gebruik van staatsgarantie gemaakt kan worden.
Echter, alvorens bij de diverse aanbieders te raden te gaan, zullen wij allereerst voor u nagaan welke methodiek van financiering en de mogelijke combinaties hiervan voor u het meest interessant zijn.
 
Op deze wijze komt u 'goed beslagen ten ijs' en krijgt u de financiering die het beste bij u past.
 
Onder de knop "Contact" vindt u informatie hoe u ons kunt bereiken.