Gevraagd

1. Hotel
Voor een grote internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar hotels in Nederland, België, Luxemburg en Scandinavië. Hotels vanaf 75 kamers in een zakelijke omgeving, in of in de nabijheid van grotere steden genieten de voorkeur. Eventuele nieuwbouw lokaties komen ook in aanmerking. Uw aanbieding wordt altijd discreet behandeld! 
 
2. Hotelontwikkelingen
Voor diverse relaties zijn wij op zoek naar locaties waar hotels ontwikkeld kunnen worden. Dit kunnen grondposities zijn, maar ook bestaande gebouwen die getransformeerd kunnen worden naar hotel. Bij voorkeur in de grote Europese steden: Amsterdam, Parijs, Londen, Dusseldorf, Munchen, Brussel, etc.... Wij behandelen uw aanbiedingen discreet! Neem contact met ons op via 06-53291399 of 026-3547114. 
 
3. Dagzaken
Voor meerdere relaties zijn wij op zoek naar dagzaken met een goede omzet, met of zonder bovenbewoning, door geheel Nederland.
 
4. Hotel *REEDS VOORZIEN*
Voor een relatie zijn wij op zoek naar een gezellig hotel, met maximaal 15 kamers. Belangrijk is dat het hotel in een natuurrijke omgeving is gelegen waar vele mogelijkheden zijn voor actieve ontspanning zoals wandelen, fietsen en kanoën.
 
5. Diversen
Verder zijn continu op zoek voor diverse relaties naar hotels, restaurants en recreatie objecten in het gebied Gelderland en de IJsselstreek.