Ristorante Aglio Jazz Amsterdam (De Pijp)

Inventaris/GW Koop
Vraagprijs Inventaris/GW € 249.000
Onroerende goederen Huur
Huurprijs Onroerende goederen € 3.750
Aantal zitplaatsen 80
Terras Ja
Aantal zitplaatsen terras 12

Ristorante Aglio Jazz is te koop. Dit hele leuke restaurant, gelegen midden in de Pijp aan de Ceintuurbaan is twee jaar geleden compleet gerenoveerd. De keuken is volledig vernieuwd, maar ook alle wanden, plafonds en vloeren zijn aangepakt. Het is een heerlijke frisse zaak geworden.

Het is een Italiaans restaurant, maar door de interesse en ervaring van de eigenaren zijn er ook wat exotische invloeden ingevoerd in het menu. Kwaliteit staat bij hen voorop en ze zijn dan ook continu bezig zichzelf te verbeteren en te verbreden. Jazz is een belangrijk item in het restaurant, beide eigenaren man en vrouw, hebben een grote passie voor muziek. Het restaurant is ca. 180 m2 groot, maar doordat het een diep pand is, wat eigenlijk verdeeld is in een voor en achterkant, oogt het niet heel groot en is het altijd sfeervol, ook als er niet heel veel gasten zijn.

De Covid-19 situatie heeft veel invloed gehad op de ontwikkeling van het restaurant. Nadat de verbouwing klaar was, kwam vrij snel de eerste lockdown en ze hebben daardoor nooit de mogelijkheid gekregen het restaurant tot volle bloei te krijgen. De cijfers zijn dan ook geenszins representatief voor wat er mogelijk is.

Er is een terras voor de gevel gelegen, maar je zou dit nog kunnen uitbreiden.

De prijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill is dan ook gebaseerd op de gedane investeringen door de huidige exploitanten. De huurprijs voor het pand is € 3.750,= p/mnd, excl. BTW. De vraagprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill is € 249.000,=

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz

Ristorante Aglio Jazz