Midden in het centrum van Doorn ligt deze leuke, sfeervolle horecazaak.

Inventaris/GW Koop
Vraagprijs Inventaris/GW € 110.000
Onroerende goederen Huur
Huurprijs Onroerende goederen € 4.250
Aantal zitplaatsen 64
Terras Ja
Aantal zitplaatsen terras 60

Julius is, na een zeer grondige verbouwing, in oktober 2018 open gegaan. De voormalige slijterij is volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt als horecabedrijf. Werkelijk alles is aangepakt van de elektra tot de riolering en van de vloeren tot en met de plafonds. Resultaat is een heerlijke, gezellige en frisse zaak. Tevens is er een zeer ruime en mooie keuken aangelegd. Julius staat zeer goed aangeschreven, zo heeft het momenteel 5 sterren op Facebook, 4.5 sterren op Tripadvisor, 4.4 sterren op Google en 5 sterren op Thuisbezorgd. 

Door de Covid 19 situatie, heeft Julius aangepaste openingstijden. De openingstijden zijn: iedere dag vanaf 18:00 uur open. Van zo t/m do tot 01:00 uur en op vrij en za tot 03:00 uur.  Er is dan ook de mogelijkheid voor een restaurant i.c.m. café

Het totale bedrijf is ca. 225 m2 groot, dit is inclusief toiletgroepen, kantoor en keuken. Het restaurant gedeelte biedt plaats aan 52 gasten en aan de bar kunnen ook nog 12 gasten plaatsnemen. Het restaurant is ca. 115 m2 groot en de keuken is ca. 50 m2. Voor de zaak ligt een mooi terras met ca. 60 zitplaatsen.

Alle benodigde (exploitatie-) vergunningen zijn aanwezig.

Het gehele pand wordt gehuurd, dat is inclusief de bovenwoning. De woning heeft 4 slaapkamers en is momenteel verhuurd aan studenten. De woning heeft een eigen opgang en een heerlijk dakterras. De studenten betalen ongeveer de helft van de totale huur!

Daar deze onderneming voor Covid-19 nog eigenlijk in de opstartfase zat, liggen er nog tal van mogelijkheden om dit tot een zeer succesvolle onderneming te maken met uiteraard een eigen twist.

We hebben de vraagprijs verlaagd tot € 110.000,=! Pak die kans!

Julius in Doorn

Julius in Doorn

Julius in Doorn

Julius in Doorn

Julius in Doorn

Julius in Doorn