AMSTEL 54, AMSTERDAM

Vraagprijs Inventaris/GW € 525.000,-
Onroerende goederen Huur
Huurprijs Onroerende goederen € 5.000,-
Cafe oppervlakte Ca. 80 m2

De naam van het café is gelijk aan het adres van de zaak. Dat staat gelijk waar de zaak voor staat, eigenwijs en met een eigen karakter. Amstel 54 is bekend om zijn dragshows en optredens van de Koninginnen van de stad. Het is van binnen gewoon een gezellige Amsterdamse bruine kroeg met een fijn terras voor de gevel. De ligging van het café op de hoek van de Amstel en de Halvemaansteeg is super. Als je door de Halvemaansteeg loopt kom je uit op het Rembrandtplein.

Amstel 54 is al sinds jaar en dag een begrip in de stad. Tot 2007 heette dit café “De Amstel Taveerne”. In 1977 werd het liedje “In de Amstel Taveerne” geschreven door Astrid Nijgh en gezongen door Manfred Langer (discotheek iT en chez Manfred), uitgebracht.

Het café is ca. 80 m2 groot en heeft een grote bar. Naast dat er veel bier wordt verkocht, zijn ook de cocktails zeer populair. Het café is zeven dagen per week geopend vanaf 17:00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 4:00 uur. Er zijn weinig verplichtingen en de inventaris is compleet.

De huur van het pand bedraagt: € 5.000,= per maand (excl. btw). Er is een 5+5-jarige huurovereenkomst gesloten de tweede termijn van 5 jaar loopt tot en met 31 december 2026 en wordt daarna steeds met een jaar verlengd. De verkoopprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt: € 525.000,=.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt?

Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.

Gevel

Bar met uitzicht

Monument

gevel aanzicht

Bar opztelling

Entree

Straatje

Rad van Amstel 54

Bar zit gedeelte