TER OVERNAME RESTAURANT ROEST, NUNSPEET (CENTRUM)

Vraagprijs Inventaris/GW € 275.000
Onroerende goederen Huur
Huurprijs Onroerende goederen € 5.476
Aantal zitplaatsen 138
Terras 3 terrassen
Aantal zitplaatsen terras 220

Midden in het centrum van Nunspeet ligt het stoere, urban restaurant ROEST.

ROEST is een nieuw, stoer en uitdagend restaurant waar de focus ligt op kwaliteit. Ze werken hier met lokale producten en producenten. Er worden vele grill style gerechten geserveerd en ze zijn open voor lunch en diner. Het bedrijf is heropend in september 2022, na een verwoestende brand in het toenmalige restaurant PRIMA, dit gebeurde in augustus 2021. Alsof de Corona epidemie nog niet genoeg was, kwam de brand daar nog een keer zwaar overheen. De weerbaarheid van de eigenaren was echter groot en met veel passie en toewijding hadden ze een totaal nieuw concept bedacht. Het concept is voor Nunspeetse begrippen zeer vernieuwend, het urban en stoere karakter van de zaak is zeer onderscheidend en trekt een breed publiek aan.

Toch heeft alles, Corona, de brand en de bouw van ROEST een zware wissel getrokken op de ondernemer en heeft daarom besloten om de zaak ter overname aan te bieden. We zoeken een net zo gepassioneerde ondernemer die deze complete en volledige nieuwe zaak wil voortzetten en er bloeiend bedrijf van wil en kan maken.

De zaak meet zo’n 480 m2 en is goed ingedeeld, er is voldoende ruimte voor opslag en de keuken is heerlijk ruim. Het restaurant is groot maar door de indeling heb je niet het idee te verdwalen in de ruimte. Het restaurant biedt plaats aan 138 gasten.

Er is een ruim terras voor het pand met 60 stoelen en ligt op het zuiden, betere zonligging kan je niet bedenken. Verder is er aan de achterkant een tuin die ook als terras dienst kan doen, ook kunnen circa 60 stoelen geplaatst worden. Momenteel wordt dit terras niet gebruikt. Verder is er nog een mogelijkheid om een terras voor de naastgelegen kerk te plaatsten, hier zouden tot wel 100 stoelen kunnen staan. Al met al meer dan voldoende verkoopruimte, zowel binnen als buiten.

De huur van het pand bedraagt: € 5.476,= per maand (excl. btw). Het huurcontract is aangegaan op 1 april 2013 en is inmiddels twee maal verlengd, de huidige termijn loopt tot 31 maart 2028 en wordt vervolgens weer met 5 jaar verlengd

De verkoopprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt: € 275.000,=.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt?

Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen.
Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.

Restaurant Roest

Restaurant Roest

Restaurant Roest

Bar

Zijwand

Restaurant Roest

zitje

Tafeltje

Restaurant Roest

Biertap