RESTAURANT AUGUSTE MAARSSEN

Prachtig restaurant gelegen op een supermooie locatie nabij de Vecht in Maarssen.

Voormalig Restaurant Auguste gelegen aan de Straatweg 144 te Maarssen is ter overname.

De ligging van het pittoreske restaurant is super en staat klaar om weer nieuwe historie te maken. De locatie, bijna aan de Vecht met twee heerlijk zonnige terrassen, maakt dat dit een unieke kans is voor een horecaondernemer of -stel. Er is van alles mogelijk met deze zaak en de pandeigenaar denkt graag mee als er aanpassingen in het pand gedaan moeten worden.

Het pand ligt op de hoek van de Straatweg en de Bolensteinseweg, wat de zichtbaarheid zeer goed maakt. De ligging op het zuiden zorgt voor veel licht en garandeert een lang terrasseizoen.

Restaurant Auguste had van 2006 tot 2008 een Michelinster toen Karl van Baggem er als patron/cuisinier in de keuken stond. In 2008 verhuisde van Baggem naar de Hoefslag in Bosch en Duin. Auguste is daarna een paar keer van exploitant en chef-kok gewisseld. De locatie en de sfeer van het restaurant heeft zeker potentie om, met de juiste chef-kok, er wederom een zaak met een Michelinster van te maken.

Het concept voor de zaak staat geheel vrij en kan volledig ingevuld worden door exploitant.

De huur van het pand bedraagt: € 80.000,= per jaar (excl. btw). Er wordt een nieuwe huurovereenkomst met de exploitant gesloten voor 5 + 5 jaar. Een ingroeihuur of een (beperkte-) huurvrije periode is bespreekbaar.

De vraagprijs voor de overname van de inventaris bedraagt: € 125.000,=. (dit is exclusief de vaste keuken apparatuur, deze blijft eigendom van de pandeigenaar)

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt?

Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.

Sfeer

Terras entree

Hevesta bv

Haard

Terras

Entree

Toilet

Keuken

Tafels

restaurant

Bovenaanzicht

Keuken overzicht

Pas