HOTEL-RESTAURANT BIJ BLAUW

Ben je op zoek naar een superkans in het Caraïbisch gebied?
Wij hebben hem voor je!

“BijBlauw” is een prachtig boutiquehotel met 13 kamers, een groot, met parasols overdekt outdoor restaurant en een naast gelegen boutique café/lunchroom aan zee.

Een supermooie investeringsmogelijkheid in het Caraïbisch gebied.

Exploitatie van een toprestaurant, lunchroom en boutiquehotel in het bruisende centrum van Willemstad. Curaçao heeft een uitgebreid en prachtig aanbod aan cafés, restaurant en hotels, dit is je kans hier deel van uit te maken.

BijBlauw is al jaren een begrip op Curaçao. Het succesvolle bedrijf is klaar om overgenomen te worden en biedt tal van mogelijkheden aan de nieuwe eigenaar.

Restaurant

Het restaurant biedt plaats aan ca. 100 gasten en is sfeervol en elegant ingericht. De open setting aan zee geeft je het Caraïbische gevoel in optima forma. Er wordt hier fantastisch gekookt en de staff is zeer professioneel. Het restaurant is geliefd bij toeristen, maar ook zeker bij de lokale bevolking. Al met al een zeer winstgevend bedrijf met een up-to-date inventaris. Alles is zeer goed onderhouden en het bedrijf is instap klaar.

Airconditioned Boutique café/Lunchroom

  • Dit separate boutique café is een heerlijke plek om in een airconditioned omgeving even lekker te eten. De zaak is mooi ontworpen en is comfortabel ingericht.
  • Het boutique café biedt plaats aan 30 gasten.
  • De kaart is gevarieerd en gericht op moderne, lifestyle bewuste gasten. Veel gezonde gerechten, waarbij zoveel mogelijk de koolhydraten zijn weggelaten.
  • Ook zijn hier sieraden, tassen en andere accessoires te koop.

Boutiquehotel

Het hotel bestaat uit 13 kamers, waarvan twee appartementen. Een appartement heeft twee slaapkamers met eigen badkamers, een woonkamer en complete keuken. Het andere appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer met grote badkamer met inloopdouche.

Alle kamers zijn uniek en hebben hun eigen stijl. Er zijn comfortabele kleine kamers, een ruime suite met aparte woonkamer en bijvoorbeeld een hele grote kamer met een terras aan zee voor de meest prachtige uitzichten.
Ideaal voor toeristen, maar ook voor de zakelijk reiziger die op zoek zijn naar een authentieke en luxueuze ervaring op Curaçao.

Aanvullende informatie:

  • Een toplocatie in het hart van het bruisende toeristische district van Willemstad, Pietermaai.
  • Het hotel heeft een gevestigde naam en een loyale gastenkring.
  • Mogelijkheid tot groei en uitbreiding.
  • Goed onderhouden pand en apparatuur.
  • Sterke financiële prestaties – gedetailleerd financieel overzicht beschikbaar op aanvraag, een aantoonbaar finianciële gegoedheid.

Als u ooit hebt gedroomd van het bezitten van een boutique hotel, succesvol restaurant en een moderne lunchroom met airconditioning in een tropisch paradijs direct aan zee, is dit uw kans om die droom werkelijkheid te laten worden. De toeristenindustrie van Curaçao floreert en dit bedrijf staat centraal in dit alles.

Neem contact op met de makelaar

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze unieke kans? Neem dan contact op met ons. We vertellen je graag meer over dit super leuke bedrijf. Uiteraard is het tevens mogelijk om een bezichtiging te organiseren, zodat je het bedrijf in al zijn ins en outs kunt leren kennen. Mis deze eenmalige investeringskans in Willemstad, Curaçao, niet. Kom in actie en betreed een wereld vol mogelijkheden in het hart van het Caribisch gebied!

Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 6-53 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.

Pietermaai Pietermaai is een verborgen parel binnen het Caribisch paradijs van Curaçao. De unieke mix van historische charme, kleurrijke straten en levendige sfeer zorgt voor een betoverende ervaring voor bezoekers. De architectuur van de wijk weerspiegelt een mix van Nederlandse koloniale en Caribische invloeden, met pastelgekleurde gebouwen voorzien van ingewikkelde gevels. Pietermaai is een culinair paradijs, met een scala aan trendy cafés, restaurants en bars om elke smaak te bevredigen. Van gezellige koffiehuizen met vers gezette blends tot stijlvolle bistro’s.

De vraagprijs voor de inventaris en goodwill bedraagt € 1.300.000,=

De huur voor de panden bedraagt € 240.000,=, excl. BTW per jaar.

Outside In – binnen

Outside In – ingang

Outside In – binnen 2

BijBlauw – zonsondergang

BijBlauw – Yellow Brick Suite 4

BijBlauw – Yellow Brick Suite 3

BijBlauw – Yellow Brick Suite 2

BijBlauw – Yellow Brick Suite 1

BijBlauw – Vitamin sea 2

BijBlauw – Vitaman sea 1

Outside In – binnen 3

Pontjesbrug

BijBlauw – restaurant 6

BijBlauw – restaurant 7

BijBlauw – Comfortable Small 1

BijBlauw – Comfortable Small 2