DE HERBERG DEVENTER

Ter overname aangeboden De Herberg Deventer BV, te Deventer

Midden in het centrum van Deventer, gelegen aan de Polstraat 62, ligt deze schitterende nog authentieke bruine kroeg, De Herberg Deventer.

De Herberg Deventer bestaat al meer dan 100 jaar en is sinds 1945 gevestigd in een monumentaal pand in de Polstraat. Daarvoor was het café aan de overkant van de straat gevestigd, maar dit pand is in de oorlog platgebombardeerd.

Het café is recent volledig gerenoveerd door de huidige eigenaresse. Ze heeft werkelijk alles vernieuwd en aangepakt. Van de elektra, de toiletten, de kelder het terrasbalkon aan de achterzijde van het pand en de bovenwoning alles is volledig nieuw en fris.

Het café beslaat de begane grond, ca. 62 m2 een insteekverdieping (vide) die ongeveer de helft zo groot is. Door het hoge plafond aan de voorzijde van de zaak, heb je een heel ruimtelijk gevoel. Tevens is er een kelder met een stahoogte van ca. 1,75 mtr, voor de opslag van dranken ed.

Aan de voorzijde van het pand is nog een terras waar twee tafels kunnen staan met 8 stoelen per tafel. Aan de achterkant van het pand op de eerste verdieping is ook nog een terras gelegen, je kijkt hier uit over de IJssel. Het café gaat pas in de middag om 15:30 uur open op woensdag en donderdag tot 22:00, vrijdag en zaterdag tot 1:00 en zondag tot 20:00 uur. Uiteraard kan dat worden aangepast door de nieuwe uitbater.

Boven de zaak bevindt zich de volledig gerenoveerde bedrijfswoning. De woning bestaat uit een woonkamer (met uitzicht op de IJssel) met een half open grote woonkeuken, een grote slaapkamer aan de voorkant van het pand en twee kleinere slaapkamers aan de achterkant. Tevens is er een compleet vernieuwde badkamer en een rommelhok. De bovenste verdieping is de zolder voor opslag.

Al met al een schitterend mogelijkheid voor iemand die een echt café wil exploiteren. Maar een andere formule zou ook prima kunnen. De locatie is geschikt voor meerdere invullingen.

Het bedrijfsgedeelte wordt gehuurd voor ca. € 1.750,= per maand, excl. BTW.

De woning wordt gehuurd voor ca. € 300,= per maand, vrij van BTW

De vraagprijs voor de overname van de inventaris en handelsnaam is € 220.000,=.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt?

Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.

Gevel De Herberg

Bar

Tap

Bar vide

Bar look and feel

Bar indeling

Bar indeling links

Vide bar

Vide achter

Uitzicht vide

Uitzicht vanaf vide

Hevesta bv

Toilet

Terras