TE HUUR RESTAURANT EN COCKTAILBAR ROCCA

Vraagprijs Inventaris/GW € 295.00,-
Onroerende goederen Huur
Huurprijs Onroerende goederen € 5.850,- per maand
Aantal zitplaatsen Circa 60 stoelen
Terras Ja
Aantal zitplaatsen terras 8 stoelen

Rocca | Ferdinand Bolstraat 26 te Amsterdam ligt midden in de Pijp in Amsterdam aan drukke Ferdinand Bolstraat vlak bij het Marie Heinekenplein met de Heineken Experience.

Het is een beetje een zaak met urban uitstraling, maar wel heel sfeervol. Bij binnenkomst heb je rechts de bar en deze verraad al dat cocktails hier een belangrijk onderdeel zijn van hetgeen er aangeboden wordt. Het restaurant is lekker licht door het glazen dak aan de achterkant van de zaak. Er zijn comfortabele stoelen en het is ruim opgezet. Er zijn ca. 60 stoelen in het restaurant. Er is een klein terras voor de deur met 8 stoelen.

De keuken is open en ruim van opzet. De kaart is Mediterraans met veel Spaanse en Italiaanse invloeden. De kaart is uitgebreid, maar gericht op shared dining met heel leuke hapjes.

In het souterrain bevindt zich de cocktailbar, ook deze is heel sfeervol ingericht en heeft een fijne vibe. De cocktailbar is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur, vrijdag en zaterdag tot 3:00 uur en donderdag en zondag tot 0:00 uur. De cocktailbar biedt plaats aan ca. 30 gasten.

De zaak is compleet en de inventaris is van goede kwaliteit. Je kan hier zo mee verder. Er is weinig verplichting tot overname van medewerkers, dus je kan zo met je eigen team starten.

De huur van het pand bedraagt: € 5.850,= per maand (excl. btw). Er is een 5+5-jarige huurovereenkomst gesloten de tweede termijn van 5 jaar loopt tot en met 31 december 2027.
De verkoopprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt: € 295.000,=.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt?

Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.

Bar

Bar zitjes

Sfeer

Toilet

Kleur impressie

Keuken

Wijnkoeling

Entree

Rocca Amsterdam

Bar opstelling