Gastrobar Colibri Amsterdam-West

Inventaris/GW VERKOCHT
Vraagprijs Inventaris/GW € 125.000
Onroerende goederen VERKOCHT
Huurprijs Onroerende goederen € 1.460
Aantal zitplaatsen 20
Terras Ja
Aantal zitplaatsen terras 20

Gastrobar Colibri gelegen in Amsterdam-West is ter overname. Colibri is een plek waar je heerijk kunt genieten van gerechten van over de hele wereld. De huidige eigenaren komen uit Brazilië en Italië en delen hun liefde voor eten, drinken, muziek en kunst graag met hun gasten. 

In verband met een nieuwe uitdaging die ze kunnen aangaan hebben ze besloten de prijs voor de overname drastisch te verlagen om zo een snelle transactie te kunnen bewerkstelligen. Zorg dus dat je er snel bij bent, want een dergelijke kans komt niet vaak voorbij!

De sfeer in de zaak is een combinatie van Mediterraans en Zuid Amerikaans en dus zeer vrolijk!  Het ruime terras maakt de zaak helemaal compleet. Omdat het pand op een hoek ligt is de zichtbaarheid zeer goed. Het pand oogt van buiten heel sfeervol door de gevelbegroeïng en het  kleurrijke terras meubilair.

De open keuken is goed geoutilleerd en van alle gemakken voorzien. Wat heel fijn is aan deze zaak is dat naast de open keuken een bijkeuken is voor voorbereidingswerkzaamheden en de spoelkeuken. Daarachter ligt nog een opslag met koelruimte en magazijn.

Al met al een kant en klare zaak.

Het pand wordt gehuurd voor € 17.500,= p/jaar.

We hebben de overnameprijs verlaagd voor de inventaris, handelsnaam en goodwill en bedraagt op nu € 99.000,=!

Gastrobar Colibri

Gastrobar Colibri

Gastrobar Colibri

Gastrobar Colibri

Gastrobar Colibri