TER OVERNAME MACHIKO SUSHI

Vraagprijs Inventaris/GW Op aanvraag
Onroerende goederen Huur
Huurprijs Onroerende goederen € 30.000/jaar
Aantal zitplaatsen 10
Terras Nee
Aantal zitplaatsen terras Nee

Gelegen aan de Buitenveldertselaan, in Amsterdam (Buitenveldert) ligt Machiko afhaal -en bezorgservice voor Sushi

Machiko is de bekendste bezorg- en afhaalservice voor sushi, poke bowls, handrolls, sashimi etc in Buitenveldert. Al 10 jaar exploiteren de huidige eigenaren deze zaak en met succes.

De zaak is zeer efficiënt ingericht om met weinig mensen veel bestellingen te kunnen verwerken. De inventaris is in goede staat en het bedrijf is instapklaar.

De huidige eigenaren zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Ze hebben met veel plezier de zaak gedraaid, maar merken nu dat het hebben van een gezin en een horecabedrijf dat 7 dagen per week geopend is een te zware wissel trekt op hun privéleven.

De jaren van de Coronapandemie zijn voor hen zeer goed geweest en stelde ze in staat de zaak te vernieuwen en beter te maken. Nu staat er dan ook een kant en klaar bedrijf wat direct kan worden overgenomen en door gezet kan worden.

De klantenkring die ze in 10 jaar hebben opgebouwd is zeer groot en het bereik voor de bezorging is ook groot. Ze bezorgen uiteraard in geheel Buitenveldert, maar ook tot en met Amstelveen en tot aan de Pijp.

De ligging in Buitenveldert is super. Je kan heel makkelijk met de fiets, auto en scooter overal naar toe rijden en voor de deur parkeren is ook geen probleem.

Buitenveldert groeit momenteel ook behoorlijk door, er wordt veel bij gebouwd en de diversiteit van mensen neemt ook hier toe. Veel expats en jonge gezinnen die gewend zijn om wat vaker eten te bestellen of af te halen, maar wel de gezonde variant.

Het gehuurde omvat de begane grond met de verkoopbalie, productieruimte en opslag, inclusief koel- en vriesruimte. De enorme kelderruimte biedt heel veel opslagruimte, veel meer dan je voor de zaak nodig hebt.

De huur van het pand bedraagt: € 2.580,= per maand (excl. btw). Er is een 5-jarige huurovereenkomst gesloten deze loopt tot 14 mei 2023 en wordt vervolgens weer met 5 jaar verlengd

De verkoopprijs voor de overname van de inventaris, handelsnaam en goodwill bedraagt: € op aanvraag

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt?

Neem voor nadere informatie contact op met Hans J.J.M. Festen. Bel +31 (0) 653 291 399 of mail naar hans@hevesta.nl.

gevelaanzicht

bestel zone

Wachtruimte

wachtruimte 2

trap naar kelder

keuken sushi tafel

kelder 3, opslag

kelder 2

kelder 1